1 dag niet!

Morgen, 28 oktober 2016, zal de derde Belgische actiedag «1 dag niet» plaatsvinden.

 

Wij verenigen onze krachten om deze preventieboodschap te verspreiden.

Op 28 oktober 2016 zal de actiedag ‘1 dag niet’ plaatsvinden. Op deze dag zullen wij woningdiefstallen bestrijden. 1 dag zonder inbraken in België en in Nederland.

 

De actiedag biedt elke inwoner – u dus – een platform om na te denken en een initiatief te nemen om van uw woning, straat en wijk een veilige plek te maken. Wat kunt u doen? ‘1 dag niet’ moedigt uw lokale initiatieven aan, want de som van kleine lokale acties vormt een sterk geheel. Maak samen met ons, maar vooral met uw gezin, buren, vrienden, vereniging of school, van deze dag een echt succes. Samen kunnen wij het aantal inbraken verminderen en een dag zonder inbraken kennen.

 

Sinds 2008 blijft het aantal woninginbraken stijgen om in 2013 zelfs 75.000 feiten te bereiken, hetgeen meer dan 200 inbraken per dag vertegenwoordigt. De sociale kosten die hieraan verbonden zijn, zijn aanzienlijk: wij betalen jaarlijks meer dan 350 miljoen euro… Wij hebben dus een slimme en gezamenlijke aanpak nodig, waarbij aandacht wordt besteed aan de verschillende schakels van de veiligheidsketen. Preventie vormt ongetwijfeld één van de belangrijkste van deze schakels!

 

Wens je een uitgebreid en kosteloos advies op maat om jouw omgeving beter te beveiligen en meer op je gemak te zijn? Neem gerust contact op!

 

Je kan mailen naar info@securco.be,

bellen naar +32 51 67 66 77

of langskomen in onze showroom op afspraak.

 

Hier het promofilmpje van 1dagniet!

 

 

Verder wensen wij jou alvast nog een bijzonder fijne dag toe vanwege het hele SecurCo Team!

 

Bron: www.1dagniet.be

 

 

Samen een

veiliger gevoel creëren?

Wij helpen je graag met onze expertise.