Brandpreventie: Heb jij een vluchtplan? Wees sneller dan de rook!

08/08/2017 - Voldoende werkende rookmelders en een ingeoefend vluchtplan zijn noodzakelijk om je eigen leven en dat van je gezin te redden tijdens een brand.

20 brandweerzones in Vlaanderen starten met een campagne om ons allemaal te overtuigen dat het veiliger kan.

Vanuit onze filosofie voor een veiliger gevoel en meer gemak behandelen wij brandpreventie als een zeer belangrijke en noodzakelijke factor bij het beveiligen van je woning.

 

Eén van onze pijlers is een degelijk en uitgebreid advies over alle mogelijkheden om je woning beter te beveiligen. Dit is tevens gratis.

Dit adviesgesprek ter plaatse opent dan ook vaak de ogen voor eventuele veiligheidsinbreuken die kunnen opgelost worden.

Indien de klant het wenst, werken wij ook een vluchtplan uit voor als er brand uitbreekt. Dit is iets wat we sterk aanraden, maar toch zijn nog maar weinig mensen daarmee bezig.

 

Daarom zijn we zeer verheugd om te vernemen dat er 20 brandweerzones in Vlaanderen de handen in elkaar slaan voor een campagne rond brand. De campagne bevat 2 boodschappen:

"Laat je leven niet in rook opgaan! Plaats rookmelders." & "Heb jij een vluchtplan? Wees sneller dan de rook!"

Op bovenstaande links vind je al meer info over rookmelders & een vluchtplan.

 

Kijk hier naar de aflevering van het journaal op 4 augustus met meer info over rookmelders, een vluchtroute en de campagne van de brandweerzones.

 

Wens je een vluchtplan uit te werken of persoonlijk advies over een veiliger gevoel op maat?

 

Contacteer ons dan via de link hieronder.

 

#feelsafeagain

 

Samen een

veiliger gevoel creëren?

Wij helpen je graag met onze expertise.