KLANT IN DE KIJKER: Digi-Paq

10/08/2017 – Vandaag zetten we opnieuw een klant in de kijker, namelijk Digi-Paq.

Digi-Paq is de nieuwe, Belgische performante digitale etikettendrukker. Voor allerlei zelfklevende etiketten voor alle toepassingen groot of klein, moet je bij Digi-Paq zijn.

Digi-Paq heeft geïnvesteerd in een uiterst modern machinepark voor digitale productie van etiketten. De etikettendrukker wil inspelen op de trend van snellere designwijzigingen, meerdere versies en gepersonaliseerde etiketten. Hun dynamisch team van ervaren vakmensen garandeert een snelle en onberispelijke levering aan een zeer competitieve prijs.

 

Waarom zou je kiezen voor Digi-Paq? Dit zijn hun grootste troeven:

  • Flexibiliteit met korte levertermijnen
  • Brede waaier van grondstoffen
  • Gegarandeerde traceability
  • Prepress in samenspraak met de klant
  • Krachtige informatisering van offerte tot facturatie
  • Collega’s met jarenlange ervaring

Digi-Paq is bij ons terechtgekomen om zich beter te beveiligen en zo hun investeringen wat veiliger te stellen. Hun uiterst moderne en geavanceerde machinepark verdient dan ook de beste bescherming en beveiliging.

 

“We hebben bewust gekozen om in geavanceerde technologie te investeren en zo te kunnen inspelen op de wijzigende vraag in de markt. Daar hoort ook degelijke beveiliging bij,” vertelt Stefaan Parrein, oprichter en zaakvoerder van Digi-Paq.

 

Uiteindelijk kozen ze voor een alarm- en branddetectiesysteem op maat die anticipeert op de toekomstige groei van het bedrijf.

 

Bedankt voor het vertrouwen en veel succes in de business!

 

#feelsafeagain

 

 

Samen een

veiliger gevoel creëren?

Wij helpen je graag met onze expertise.